Naša podjetniška pot se je začela leta 1990

Prvo desetletje smo se ukvarjali s prevozništvom, kjer smo se pogosto srečali z izzivom kje servisirati in vzdrževati vozila. Tako smo to poslovno priložnost izkoristili in svojo pot nadaljevali s servisiranjem predvsem tovornih vozil. Skozi leta smo pridobili veliko znanja in izkušenj ter leta 2004 postali pooblaščen servis za tovorna vozila znamke Iveco. Povpraševanja so se vrstila, zato smo svojo ponudbo razširili tudi na druge znamke vozil in tako ponudili servisiranje in vzdrževanje tovornih, priklopnih, polpriklopnih, dostavnih ter osebnih vozil. S povečanjem obsega dela, se je pojavila potreba po povečanju poslovnih prostorov. Tako smo leta 2009 takratni poslovni objekt dogradili. Z novo delavnico smo tako pridobili več delovnih površin.
 
Delavnica je opremljena s servisno opremo, dvigali, delavnim jaškom, zavornimi valji, računalniško vodeno opremo za diagnozo napak in programiranja elektronskih nadzornih sistemov vozil.

Pri tako hitrem razvoju vozil, elektronike in tehnologije, svoje znanje konstantno dopolnjujemo z izobraževanji, predvsem na področju servisiranja vozil Iveco. Z letom 2021 smo pričeli s servisiranjem tovornih vozil Mitsubishi. Zavedamo se, kako dragoceno je znanje ter da je to edini ključ, ki vodi k napredovanju in kvaliteti opravljanja storitev za zadovoljstvo in varnost naših strank.

 

Novice

Cenjene stranke,

Cenjene stranke obveščamo, da bo...

Cenjene stranke,

obveščamo vas da bo naša...

V ekipo vabimo delovno in samoiniciativno osebo!

Potrebujete kvaliteten servis tovornega vozila, avtodoma, osebnega vozila?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Povpraševanje